Carteam Autoservice Sint Pancras
Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Onderhoud voor een vaste prijs
Betaal na het onderhoud
Specialist in Sint Pancras e.o.
BOVAG en RDW erkend

Welkom bij Carteam Autoservice Sint Pancras

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam Autoservice Sint Pancras is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in Sint Pancras en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

team egel
Carteam Autoservice Sint Pancras

Alle merken En alle types

Bij Carteam Autoservice Sint Pancras in Sint Pancras vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van uw voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Bent u van mening dat uw auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Autoservice Sint Pancras! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

Bas Dam
Bas Dam
Vandaag was mijn hoog zwangere vrouw gestrand met een lekke band. Toen ik belde naar dit garagebedrijf waren ze meteen heel behulpzaam. Binnen no time was er een monteur om mij te helpen! Band verwisseld en toen nog even mee gereden naar de garage voor een check of de nieuwe band goed vast zat! Helden! Vriendelijke medewerkers, super bedankt!
John Koning
John Koning
Carteam St Pancras denkt op een vriendelijke wijze goed mee met de klant en helpt haar klanten op een manier waardoor er geen extra of onnodige kosten worden opgevoerd
Arnaud Kornmann
Arnaud Kornmann
Fijne en eerlijke garage, geen poespas, altijd vriendelijk, aanrader!
alfred keizer
alfred keizer
Goed en snel plus voordelig,een echte aanrader
Zudax Element
Zudax Element
Snelle service verleent!
Bekijk beoordelingen