Open

Banden

Carteam Autoservice Sint Pancras: de beste banden voor uw auto

Carteam Autoservice Sint Pancras

De banden van uw auto controleren en vervangen bij Carteam Autoservice Sint Pancras

De banden van uw auto vormen de link tussen u en het wegdek. Als er iets mis is met de banden, is uw rijervaring minder fijn. Dit is vervelend, aangezien u veel tijd in uw auto doorbrengt: op weg naar uw werk, bij het doen van boodschappen, of tijdens een rustgevend tochtje op zaterdag of zondag. Het is dan ook belangrijk dat zowel uw auto als uw banden van goede kwaliteit zijn.

Bij Carteam Autoservice Sint Pancras voeren we al het onderhoud van uw autobanden moeiteloos uit. Bij ons bent u altijd verzekerd van de kennis en het vakmanschap dat uw auto verdient. Of u nu nieuwe banden wilt kopen, banden wilt laten monteren of uw huidige banden wilt laten balanceren en uitlijnen, onze vakkundige monteurs zorgen er hoe dan ook voor dat u snel weer veilig de weg op kunt.

AFSPRAAK MAKEN
 

Welke autobanden bestaan er?

Iedereen weet wel wat een autoband is. Maar wat doen de banden eigenlijk? Er bestaan verschillende soorten banden, die voor diverse omstandigheden worden ingezet:

  • Winterbanden hebben meer grip op een koud, ijzig of besneeuwd wegdek
  • Zomerbanden hebben grip op een warm wegdek (boven de 7°C)
  • All-season banden passen zich aan de temperatuur aan en zijn daarom altijd geschikt

Verder verschilt het per auto welke soort banden u nodig hebt. Bestelwagenbanden zijn bijvoorbeeld geschikt voor bestelwagens waarmee u vaak een zware lading vervoert, terwijl caravanbanden specifiek zijn ontworpen voor het zware gewicht en de hogere wieldruk van campers, caravans en busjes.

AFSPRAAK MAKEN

Carteam Autoservice Sint Pancras
Carteam Autoservice Sint Pancras

Wanneer moet u uw winterbanden voor zomerbanden verwisselen?

Als u in de zomer op zomerbanden rijdt en in de winter op winterbanden, is het goed om op tijd uw banden te wisselen. Zomerbanden zijn namelijk geschikt voor temperaturen van zeven graden Celsius of hoger, terwijl winterbanden hun kracht juist bewijzen bij lagere temperaturen. Wij kunnen we zonder enige moeite uw winterbanden of zomerbanden voor u vervangen, afhankelijk van de tijd van het jaar.

AFSPRAAK MAKEN


 

Wanneer heeft u nieuwe banden nodig?

Nieuwe banden kopen?

Wat vertelt een Europees bandenlabel?

Hoe zorgt u ervoor dat uw banden de juiste spanning hebben?

Hoe controleert u de profieldiepte van uw banden?

Auto onderhoud

Waarom Carteam Autoservice Sint Pancras?

Bij Carteam Autoservice Sint Pancras staat een gedreven team klaar om je auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Autoservice Sint Pancras is dé specialist voor het onderhoud aan je auto. Twijfel je over wat er mis is met je bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heb je het nodig om mobiel te blijven tijdens je onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op je auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN