Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij Carteam Autoservice Sint Pancras

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam Autoservice Sint Pancras is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in Sint Pancras en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

team egel
Carteam Autoservice Sint Pancras

Alle merken En alle types

Bij Carteam Autoservice Sint Pancras in Sint Pancras vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van uw voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Bent u van mening dat uw auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Autoservice Sint Pancras! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Nieuw: ServiceBook!

24/7 inzicht in de onderhoudshistorie van je auto? Heel gewoon bij Carteam Autoservice Sint Pancras.

Meer informatie

Carteam Autoservice Sint Pancras

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

Iftert
Iftert
Ik kwam hier voor het vervangen van een lampje. Dit is niet mijn vaste garage. Maar de service die werd geboden was boven alle verwachting. Ik raad zeker mensen aan om hier naar toe te komen.
Arjan van Vuren
Arjan van Vuren
Prima garagebedrijf. Voor Autoservice ga ik altijd naar het carteam van St Pancras. Duidelijkheid over de gemaakte kosten etc. Aankomend onderhoud wordt goed aangegeven. En voor een kleinigheid kun je er zo terecht.
Roy Mohan
Roy Mohan
Goed en snel geholpen en tegen een scherpe prijs. Wat wilt men nog meer. Top service en ze hebben er een vaste klant bij
Bas Dam
Bas Dam
Vandaag was mijn hoog zwangere vrouw gestrand met een lekke band. Toen ik belde naar dit garagebedrijf waren ze meteen heel behulpzaam. Binnen no time was er een monteur om mij te helpen! Band verwisseld en toen nog even mee gereden naar de garage voor een check of de nieuwe band goed vast zat! Helden! Vriendelijke medewerkers, super bedankt!
Maarten de Ruiter
Maarten de Ruiter
Super service echt aardige mensen. Arnold bedankt!
Bekijk beoordelingen